Nederlands

Hertogswetering 159
3543 AS Utrecht
Nederland

Open sollicitatie

Staat de gewenste vacature niet in het overzicht, stuur dan via onderstaande button een open sollicitatie naar BENU Apotheken.
Solliciteren!

De klant en kwaliteit staan centraal bij BENU Apotheken

Bij BENU Apotheken staan onze klanten en de kwaliteit van onze dienstverlening centraal. Onze teams staan voor u klaar om u vriendelijk en snel te helpen.

Openheid en betrouwbaarheid vinden wij belangrijke waarden. Wij checken of uw medicijngebruik veilig is aan de hand van uw persoonlijke gezondheidssituatie, in goed overleg met u en uw huisarts.

Ook voor diensten en gezondheidsvragen en -producten kunt u bij ons terecht. De herhaalreceptservice, diabetesservice, stoppen met roken advies en de emailservice Uw medicijnen staan klaar worden door vele klanten gewaardeerd. In de BENU Apotheken treft u tevens een breed assortiment van gezondheid gerelateerde producten aan, zoals vitaminen, verzorgingsproducten en EHBO-artikelen.

Heeft u een vraag? Loop gerust uw apotheek binnen voor meer informatie. U bent van harte welkom.

BENU Apotheken is een van de grootste ketens van apotheken in Nederland. De afgelopen jaren zijn we gegroeid naar een hecht landelijk collectief van ruim 500 BENU Apotheken. Door kennisuitwisseling, moderne oplossingen en samenwerking met andere zorgprofessionals, dragen wij bij aan het betaalbaar houden van goede zorg in Nederland.


Klik op deze link om weer terug te keren op de website van BENU Apotheken