Nederlands

Hertogswetering 159
3543 AS Utrecht
Nederland

Open sollicitatie

Staat de gewenste vacature niet in het overzicht, stuur dan via onderstaande button een open sollicitatie naar BENU Apotheken.
Solliciteren!

Werken bij BENU Apotheken

BENU Apotheken is een jonge, dynamische onderneming, actief op het retailgebied binnen de apotheekmarkt. BENU Apotheken is de apotheekformule van BENU Apotheken, onderdeel van Brocacef Groep en wordt door meer dan 300 apotheken in Nederland gevoerd.

BENU Apotheken combineert de traditionele deskundigheid van de apotheek met een persoonlijke en zorggerichte benadering, die past in deze tijd. BENU Apotheken ondersteunt de apotheken op het gebied van farmaceutische patiëntenzorg, category management, communicatie, salarisadministratie, automatisering, logistiek en HRM.

Ontmoet onze mensen

“Geen dag is hetzelfde en aan uitdaging geen gebrek”  

 

Hendrik De Rocker  

Afgestudeerd: 2004

Opleiding: master in de farmaceutische wetenschappen

Werkt bij: BENU Apotheken

Functie: CLUSTERMANAGER  

“Mijn belangrijkste drijfveer om voor BENU Apotheken te werken is de gedeelde overtuiging dat elke zorgverlener een belangrijke rol kan spelen in het bevorderen van de kwaliteit van zorg aan de patiënt/klant. Daarnaast heb ik het ook altijd belangrijk gevonden om uit te kijken naar nieuwe tendensen in de gezondheidszorg in binnen- en buitenland. BENU Apotheken biedt hiervoor een mooi platform en omdat het een internationaal bedrijf is, biedt het erg veel mogelijkheden om veel bij te leren, ook over onderwerpen die op het eerste zicht weinig met de apotheek te maken hebben, zoals bv communicatie, marketing, enz."“Prettige werkgever met voldoende opleidingsmogelijkheden” 

 

Erin Amen 

Opleiding: apotherkersassistente

Werkt bij: BENU apotheek De Kolk Oostzand Oostzaan

Functie: APOTHEKERSASSISTENTE

“Ik ben geboren in Amsterdam waar ik ook mijn opleiding voor apothekersassistente heb gedaan en in mijn stage apotheek ben blijven werken. Omdat ik met mijn man in Zaandam ging wonen, heb ik bij BENU Apotheek de Kolk Oostzand in Oostzaan gesolliciteerd. Ik werk daar inmiddels vijf jaar. Ik ervaar BENU als een prettige werkgever waar voldoende mogelijkheden zijn voor het volgen van een opleiding en het bijhouden van je vakkennis. Daarnaast werk ik in een leuk team van collega’s. Ik vind het daarom heel leuk om hier te werken en hoop dat nog heel lang te mogen doen."